Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Søndag d. 12. september 2021, kl. 10:30
Sted Rise Kirke, Rise Bygade 19, 6230 Rødekro
begge præster
Festgudstjeneste og koncert i Rise Alper

Vi glæder os til at byde jer velkommen til en festlig dag i Rise Alper.

Efter næsten 1½ år med Covid-19 og deraf følgende restriktioner, er vi nu næsten tilbage til hverdagen og det vil vi fejre med en festgudstjeneste.

Vi holder friluftsgudstjeneste i det dejlige område bag kirken, Rise Alper, og vi håber selvfølgelig, at vejret er med os.

Vi starter med en gudstjeneste, efterfulgt af salg af mad og drikke fra boder, som spejderne og Lions står for. Omkring middagstid vil Maja Og De Sarte Sjæle så give koncert.

Det er gratis at deltage ved gudstjeneste og koncert, men tag alligevel lidt penge med, så I kan købe lidt mad og drikke og støtte spejderne og Lions. Inviter gerne familie og venner med til denne hyggelige dag.

Det eneste, I skal medbringe, er tæpper og/eller stole samt det gode humør.

Har I spørgsmål til arrangementet, så kontakt kirkekontoret.